Havmann - Lys øl 4,5%

 

Havmann er en lys øl brygget på pilsnermalt, hvete og en god dose humle som gir preg av sitrus og grapefruit.

 

Operatør - Session IPA 4,7%

Operatør er en Session IPA med en tropisk aroma fra humle og et tydelig maltpreg som blir rundet av med en mild bitterhet.

Lærling fra Oslo - Pale Ale 4,7%

 

Vi har milliarder av lærlinger hos oss på Gjærverket. Noen av dem har kommet til oss fra Oslo og har hjulpet til med fermenteringen. Lærling er en frisk og leskende Pale Ale.

Lærling fra Voss - Pale ale 4,7%

 

Vi har milliarder av lærlinger hos oss på Gjærverket. Noen av dem har kommet til oss fra Voss og har hjulpet til med fermenteringen. Lærling er en frisk og leskende Pale Ale.

Nattskift - Porter 4,7%

 

Å jobbe om natten er ikke for alle. Det er ikke denne ølen heller. Du bør like mørk sjokolade, karamell og bitre smaker. Nattskift er en nesten tradisjonell engelsk porter brygget på fem typer malt, en type humle og kveik fra Voss.

Langfri - NEIPA 4,7%

 

Gressklipperøl er ikke det det en gang var, akkurat som gressklippere. NEIPA står for New England India Pale Ale, og kjennetegnes av et tåkete utseende og mye humle. Vi bruker hvete for å få den gode munnfølelsen og litt melkesukker for å balansere bitterheten.

Gehalt - Altbier 4,7%

 

Nøye undersøkelser av råvarene må til for å få et godt resultat. Altbier er en tysk ølstil som kan minne om brown ale, og navnet kommer av at man bruker gamle bryggemetoder. Her er det smaken fra fem typer kvalitetsmalt som er i fokus.

juleøl - bayer 4,7%

 

Dette er vår tolkning av et klassisk, norsk juleøl i bayer-stil. Runde toner av malt og et forsiktig humlepreg gjør dette til et brygg som sklir ned like lett som en liten nisse på ei flaske i nedoverbakke.

innovatør - blonde 4,7%

 

I jobben som gründer og entreprenør er det viktig med fokus på innovasjon. For å sparke kreativiteten i gang har vi utviklet et øl i samarbeid med Væxt Mo i Rana som skal få tankene til å sprenge alle grenser.

 

Hjelper mot prokrastinering.